Üdvözöljük

ELSŐ FELHÍVÁS ELŐADÁS TARTÁSÁRA ÉS RÉSZVÉTELRE

Tisztelt Kolléga!

Az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület Energiahatékonysági Szakosztálya (www.ete-net.hu), az Association of Energy Engineers (www.aeecenter.org) Magyar Tagozata, és az Energetikai Szakkollégium (www.eszk.org), további szakmai szervezetek és a szervezőkhöz csatlakozó Budapesti és Pest megyei Mérnöki (www.bpmk.hu), valamint a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarák (www.bkik.hu) közreműködésével, az energiaveszteség-feltárás és az energetikai szakreferensi tevékenységben szerzett tapasztalatok megosztása érdekében, a Virtuális Erőmű Program (www.mi6.hu) ismeretterjesztési tevékenységéhez csatlakozva szervezi a

                                                                    „Klímaváltozás – Energiatudatosság – Energiahatékonyság” 

                                                                                 KLENEN’21 konferenciát (www.klenen.eu).

A 2021. március 10-11-re tervezett, de a pandémiás helyzet miatt 2021 szeptember 8-9-re halasztott,  Mátrafüreden, a megújult Hotel Avarban tartandó rendezvényen kiemelt figyelmet fordítunk az energetikai auditori és szakreferensi feladatokkal kapcsolatos tapasztalatok cseréjére, az ISO 50001 szabvány módosításából adódó változásokra, valamint az almérő rendszerekre és az energiahatékonysági kötelezettségi rendszer bevezetésének témakörére, mely idén kiemelten aktuális.

Ha Ön, mint energetikai auditor, szakreferens, vagy auditálásra, szakreferens igénybevételére kötelezett szervezet képviselője, vagy energiaszolgáltató, illetve kereskedő cég képviselője, az energiahatékonyság növelését segítő berendezések gyártója, forgalmazója, és szívesen megosztaná az elmúlt években elért eredményeit és tapasztalatait a szakmai feladatok és a törvényi megfelelés teljesítése területéről, kérjük, jelentkezzen előadással a konferenciára. 

A konferencia alkalmával rendezett table-top kiállításon lehetőséget biztosítunk az Ön, vagy cége által forgalmazott energiahatékonyságot növelő eszközök és/vagy szolgáltatások bemutatására. A bemutatkozásra egyrészt az előadásoknak helyt adó termek előterében, másrészt a szekciók keretében adunk lehetőséget. A kiállításra jelentkező cégek logóját és rövid bemutatkozójukat közzé tesszük a konferencia nyomtatványaiban, A5 formátumú hirdetését az Energiagazdálkodás szakfolyóiratban. 

Előadás tartására, termékének előadásként történő bemutatására az előadása címének és rövid összefoglalójának megküldésével a konferencia honlapján www.klenen.eu, vagy a klenen@congress.hu e-mail címen lehet jelentkezni 2020. október 15-ig.

Az ENERGIAGAZDÁLKODÁS szakfolyóirat konferencia alkalmából megjelenő számában megjelentetjük a cikk formában is elkészített előadásokat, ha azok 2021. január 31-ig megérkeznek a konferencia szervezőjéhez.

A konferencia végleges programját az előadásra jelentkezők és a szervező bizottsághoz eljuttatott témajavaslatok alapján állítjuk össze.

Reméljük, hogy 2021 márciusára már jelentősen javulni fog a koronavírus-helyzet, és  nem lesz akadálya a konferencia megrendezésének. A Szervező Bizottság ugyanakkor folyamatosan figyelemmel kíséri az intézkedéseket, és ezek értelmében fog eljárni a szervezés során. Felkészülünk az on-line részvétel lehetőségére is azok számára, akik nem tudnak személyesen jelen lenni.

A konferenciára tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársait és várjuk jelentkezésüket.KLENEN21 felhivas

KLENEN21 felhivas-0908.pdf